- დეტალები
საფერავი საქართველოს სტანდარტული, ფართოდ გავრცელებული ვაზის ჯიშია, იგი ერთ-ერთი საუკეთესო წარმომადგენელია ვაზის წითელი ჯიშების მსოფლიო ასორტიმენტისა. განსაკუთრებით მაღალი ღირსების სუფრის წითელ ღვინოს საფერავი იძლევა-კახეთში.
- დეტალები
საშემოდგომო ხორბლის „ბიოაგროს“ ტექნოლოგიური მეთოდით მოვლა-მოყვნის ზოგადი სქემა.
- დეტალები
შემოდგომაზე უნდა ვეცადოთ, შევინარჩუნოთ ზაფხულის ბოლოს დაგროვებული ფუტკრის დიდი მასა. დაზამთრებისწინა სამუშაოების სწორად შესრულებას სამეწარმეო მეფუტკრეობაში უდიდესი მნიშვნელობა ენიჭება.
- დეტალები
აკად. ი. ჯავახიშვილის მონაცემებით, პირველ ქართულ ხელნაწერებში ნათარგმნი დოკუმენტი “ბიბლია” და “დაბადება”, ქერი წოდებულია ქართულად: “ქართილის” და “ქერის” სახელწოდებით.
- დეტალები
ჩირის სარგებელი და საფრთხეები: რა უნდა გაითვალისწინოთ
- დეტალები
წითელი ბუდეშური - მოსახლეობაში წითელი ბუდეშური ცნობილია აგრეთვე შავი ბუდეშურის სახელწოდებითაც.
- დეტალები
- დეტალები
შაქრის ჭარხლის გავრცელების ძირითადი რაიონები საქართველოში
ქართლის რეგიონი: გორი, კასპი, ქარელი, ხაშური.
ცხინვალის რეგიონი: ცხინვალის რეგიონის სამხრეთი ნაწილი